Un buonissimo ristorante a Venezia!

.

In English 🇬🇧🇦🇺🇱🇷

I an highly recommend the restaurant Al Vecio Marangon when you visit Venice. We ate Ravioli Branzino which is a fish dish and it tasted fantastic!

In Italiano 🇮🇹

Quando abbiamo visitato Venezia abbiamo trovato un piccolo ristorante dove abbiamo mangiato del buon cibo. Si chiama Al Vecio Marangon. Abbiamo mangiato Ravioli Branzino che è stato fantastico!

På Svenska 🇸🇪

Vi besöker många fina matställen och äter mycket god mat när vi är i Italien. Det var inget undantag den här gången heller. I år är det framförallt en restaurang som har fastnat i minnet. Den heter Al Vecio Marangon och ligger i Venedig.

Vi åt Ravioli Branzino som är en fiskrätt baserad på Havsabborre. Denna fisk kan bli en meter lång och väga upp till 10 kg. Det smakade underbart gott!

Restaurangen får också ett stort plus för toaletten. På mindre restauranger och t.o.m. på vissa museer kan det handla om ett hål i golvet och markeringar för var man ska sätta fötterna. Här var det rent, snyggt och fräscht. Bara det en anledning att besöka restaurangen.

.

4 thoughts on “Un buonissimo ristorante a Venezia!

  1. Vi diskuterade just det där med toaletter på restaurangerna nu när jag var på Sicilien och en av damerna sa att toaletterna avspeglar sig på hur det ser ut i köket. Jag hoppas innerligen att hon har fel.

  2. What are those strange mostly-white arrow things around the chairs in the first photo? Are they really there, or are they part of the photo?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s