5 thoughts on “Metoo, doobidoo

  1. Håller fullständigt med! Dom var ju för tusan sambos efter hans “påhopp”. En bitter kvinnas ord fick för stor betydelse. Jag kan faktiskt tycka att hela alltet med metooo spårade ur på många vis, trots att det var en viktig sak i sig.

  2. Lasse Kronér är jag ingen större fan av. Apropå metoo, svårt att veta vad som är sant, ganska ointressant för allmänheten också. Men att sexuella ofredande är betydligt vanligare än folk i allmänhet vill tro, det är jag övertygande om. Bl.a från egen erfarenhet men även från mitt arbete i Brottsofferjouren. Om det blivit vanligare med åren vet jag inte. Förr pratade inte ens de utsatta om det med sina vänner. Metoo behövdes verkligen!

    Det var inte riktigt det som var ditt ämne ä ämnet var Dobidoo… 🙂

  3. Ja vad ska man tro eller inte tro på, jag tyckte Martin Timell var den trevligaste och mysigaste programledare man kunde tänka sig jag tittade alltid på hans program, men i dom lugnaste vattnen heter det ju….

  4. Kanske var/är han, likt många andra karlar, klunsig i sitt sätt mot kvinnor utan att begripa det själva? Kvinnor avskyr karlar som direkt är ute efter sex och när man pratar med dem så har de ingen aning om vad man säger. Kvinnor ser sånt och de flesta gillar det INTE . Kanske han inte gjorde nåt brottsligt men han var vad man kallar okänslig och sliskig. // Kao

    // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s