Vem vinner bragdguldet?

I eftermiddag vet vi vem som vinner Svenska dagbladets bragdguld. Många tippar på Lisa Norde’n som tävlar i triathlon Hon skulle i så fall vara en värdig vinnare tycker jag.

Skickat från min iPad

Termometern visar på minus 18 grader och det ser ut att bli ännu en kall dag här i Årjäng. Fortfarande ingen snö men den är på väg enligt SMHI. Och då dämpas nog kylan också. Jag tycker synd om hantverkarna som har lagt takpannor på stugan. Inte lätt i denna kyla. Fast dom verkar vara lika glada som oss att det äntligen är klart. Perfekt att det blev några iskalla dar så att tjälen höll för lastbilen och ändå ingen snö som nog skulle ha försvårat deras arbete.

Hör på radion att en varg blivit påkörd på E18 vid Villingsberg (nära Karlskoga). Där har jag varit mycket när jag gjorde lumpen. Då såg man inte till några vargar där.

Går att se även Danmarks julkalender på play. Det blir ju mest SVT- play men det finns flera andra alternativ. Som ex nrk-play och Dr -play. Är jag ensam kollar jag direkt i plattan. Om vi är flera som tittar så kopplar jag Ipaden till TV:n.

20121204-115721.jpg

En begränsning är att, åtminstonde när det gäller NRK, är att bara norskproducerat får visas i Sverige. Inga engelska eller amerikanska serier exvis.

3 thoughts on “Vem vinner bragdguldet?

  1. Ush vad kallt. Fast jag har hellre – 18 grader än snö. En dag hade vi – 11 men igår kom det snö och idag är det bara -0,1 och snöar nu med. Varg har vi också här nere. En varg har rivit och dödat en hel del får. Jag kommer inte ihåg nu vad samhället heter men det ligger några mil härifrån. Det är konstaterat att det var en varg men först trodde de att det var en större hund. Hoppas du hade en bra första advent..Ha en bra fortsättning på veckan/Anita

  2. Visst är hon en värdig vinnare. men finns andra bra också. Kanotklillarna, minns inte namne tog Sveriges enda OS.guld, också starkt gjort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s