Bok nummer tolv

Om jag har räknat rätt så är Lördagens stora bröllopsfest den 12:e boken i serien om Damernas Detektivbyrå, skriven av Alexander McCall Smith. Som vanligt är det Hannah Firmin som gjort det makalöst fina omslaget. Som synes så var inte boken billig. Men bland alla andra presenter från arbetskamraterna när jag gick i pension, fanns det också bokcheckar. En del av dom gick till detta inköp. Det kan ju vara trevligt att ha en bok som är så bra när jag ska minnas mina vänner. Apropå det så skriver jag alltid i mina deckare när dom har införskaffats och på vilket sätt. Mina föräldrar gjorde likadant och det känna som hälsningar från dom när jag öppnar de böcker som jag ärvt. Dom är båda borta nu sen länge.

 

Känner mig i bättre form efter besöket hos sjukgymnasten i morse. Han vet vad han gör det är tydligt. en ganska omild behandling men det krävs nog för att få bort låsningar i ryggen m.m

 

5 thoughts on “Bok nummer tolv

 1. Så du har varit på bröllop. Antar att det inte slutade så lyckligt som i verkligheten. I alla fall festen.
  Nu har vi snö här också så det behövs inte mer av den varan nu.

 2. Äntligen vitt på backen. Prom i Delsjön i går. Fint där. Köpt bra broddar, så jag kan röra mig mer obehindrat. Fast det är klart man kan se sig för ändå. Va fint att du gör anteckningar i böckerna. Förstår att böcker o annat du fått ärva väcker minnen till liv.

  Tiden går, 15 jan va det tio år sen min syster gick bort o 17 feb blir det lika många år sen mamma somnade in. Hon skulle förresten fyllt 90 samma dag som Estoniakatastrofen skedde.

  Va skönt att du känner dig bättre.

  Mot alla odds är ett bra prog. Bra också att ingen kan röstas ut. Fast förstår ej att en del är negativa.

  Goa kramizar o hälsa familjen så gott!

 3. Trevligt med såna små noteringar i böckerna 🙂

  sv: Mitt mål är att komma upp i 10.000 steg om dagen, men jag har bara mätaren på på promenaderna, inte hemma. Idag misslyckades jag, blev bara 8900…

 4. Jag skriver alltid i de konstböcker jag köper i samband med utställningar, när, var och hur jag köpt den. Men inte annars. Jag har gett upp projektet att försöka spara alla mina böcker. De ryms inte i normal bostad, så jag försöker skicka bort till second hand eller annat. Köper Du mycket böcker och sparar allt? Eller lånar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s