Kontraster

Jag har gått mycket i motionsspår och på skogsstigar i sommarvärmen. Nu är det svalare. Blir lite absurt i hettan med en skylt som uppmanar mig att inte gå i skidspåret

Nu när har Loreen vunnit europamästerskapet i musik förväntar jag mig att svenska landslaget i fotboll vinner EM i fotboll.

Nu väntar dagens skogspromenad. Undrar om man kan ha samma kläder nu när det är 9 grader varmt som jag hade när det var 29? Svaret är nej. Men det bli en kompromiss. En tröja över T-shirten men inga långbyxor. Shorts blir utmärkt bra.

Ser på Kristina Appleqvists facebook att hon kommer ut med en ny deckare i oktober 2012. Den har titeln De blå damerna och är hennes fjärde deckare. Har ni missat denna författare så kan jag rekommendera hennes böcker. Hon skriver lite i samma stil som Maria Lang tycker jag.

8 thoughts on “Kontraster

 1. Brrr, shorts låter ju jättekallt!
  Jag var ute en vända på förmiddagen iklädd tröja, jacka och halsduk. Jag skulle nästan ha behövt vantar 😉
  Kram, Ingrid

 2. Hm, är det någon som justerat skylten och kluddat lite över ordet “inte”? 🙂 Då stämmer den ju hyfsat… Men nu känns som det var länge sedan det var snö…
  HA det gott!
  Fridens liljor

 3. hennes böcker gillade jag,jag läser just nu Kristina Olssons bok Paradisoffer gillar den ,den handlar om en flygkapare riktigt spännande, fniss så tokig skylt nu så här på sommaren:)

 4. Fint att vi vann. Det var på tiden. Får hoppas på tur i fotbollen me o så väntar OS. Ska bli häftigt. Skylten passar inte in för årstiden. Du borde ha varmt om benen så du inte blir kall.

  Ha de bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s