Säkert, säkrast

Annika Norlin med artistnamnet Säkert sjunger på TV medan B plockar in dom sista pellisarna från altan. Det är nog säkrast om dom inte ska vissna i natfrosten som krymper allt närmare. Här på Stockfallet har de inte varit några minusgrader ännu men det har varit på håret.

Skickat från min iPad

Solen skiner och det är en vacker höstdag. Vi har tillsammans fått ihop ett badrumsskåp som vi köpt på IKEA. Det gick bra med gemensamma ansträngningar. Men man är lite knäckt på hur snabbt TV-snickarna får ihop möbler. Fast man vet ju aldrig om dom har klippt bort en del av arbetet.

20120923-170608.jpg

Just nu läser jag denna deckare. En ny författare för mig men jag fann den på ett loppis och den verkar intressant.

7 thoughts on “Säkert, säkrast

  1. Det var fina pellisar, ja det är bäst att vara rädd om dem nu börjar det krypa neråt i graderna.
    Gick förbi Expert idag, men det var lång kö utanför och vakter som kollade så det inte kom in någon extra emellan. Jag gick därifrån. Hade tänkt titta om det fanns externa hårddiskar kvar, det är ju alltid bra att ha.
    IKEA-möbler är knepiga. Ja brukar få lite skruvar över också, undrar vert de skulle varit (Nu är det brorsan som sätter ihop det men ändå).

    Ha en fin avslutning på söndagen

  2. Ja här har det varit frostnätter redan. Kallt på morron då jag cyklar till jobbet och varmt så man nästan svettas då man ska hem. Svårt att klä sig.

  3. Vi har inte heller haft någon frost här ännu. Men nere på + 3 grader en natt. hoppas blommorna får stå ett tag till, de som är kvar. Det ser ut att vara en bra bok. Ikea möbler kan vara svåra att få ihop men efter lite ansträngningar och lite svorord så fungerar det till sist. Hälsa B och hoppas hon är bättre i ögat. Ha en bra kväll/Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s