Sveriges radio, Stockholm Motala

I radions barndom så hade Motala en viktig roll. Det finns ett museum där som jag rekommenderar om ni har vägarna förbi.

Vår helg kommer att bestå av besök i såväl Motala som Stockholm. Det ser vi fram emot.

Skickat från min iPad

Nu har muraren fixat ny skorsten på stugan. Taket är inte färdigt ännu. Det hänger på när vägen blir i ordning. Det i sin tur är beroende av vädret. Det skulle behöva bli rejält kallt utan att det kommer snö.

Två motionspass blev det igår. På kvällen travade jag och K runt på ett blött elljusspår. Jag har aldrig varit med om att det är så blött överallt ” ute i markerna” . (tror att det var Nils Dalbäck som myntade det uttrycket.

20121116-072732.jpg

5 thoughts on “Sveriges radio, Stockholm Motala

  1. Trevligt med Motala i helgen – ha det så fint!! 🙂

    Vad jag förstår har det regnat mycket-mycket mer i dina trakter (och i västra delarna av landet) än vad det har gjort här. Men även här skulle det inte skada med en köldknäpp. Vi har en liten “traktorväg” på tomten, och där står det vatten här och var i hjulspåren nu. Brukar bland annat gå där med hunden, men nu är det i klafsigaste laget… Dessutom skulle vi behöva köra med bil och släp där, för att transportera en större grunka, men det är inte att tänka på just nu. Men bara det fryser till så!

  2. Har ni fortfarande så mycket blöta.
    Här skiner solen så gott som varje dag, om inte dirket på morgonen så kommer den vid lunchtid. Man får vara glad så länge det varar.

    Men jag ser ju på väderrapporterna att det är mer regn hos er. Men det måste bli bättre snart nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s