En gammal klassiker

En ny deckarserie startar i kväll på TV8 med prästen Fader Brown i huvudrollen. Första avsnittet av tio och kanalen är TV8. Det var längesen jag läste Gilbert Keith Chestertons böcker, eller jag kanske ska säga bok eftersom jag har dom samlade verken i en tegelsten i min samling. Det här rör sig om gamla böcker. Författaren dog år 1936 så handlingen utspelas under tidigt 1900-tal.

Självklart tittar vi också på Moraeus med mera på SVT kl 20.00.

Skickat från min iPad
Vi har varit på kalas hos J och L som flyttatin i en jättefin lägenhet. Fin utsikt har dom och självklart använde jag panomramafunktionen i mobilen även om fotot ändå inte gör utsikten full rättvisa.

20130915-163637.jpg

5 thoughts on “En gammal klassiker

 1. Hej, Gunnar!
  Men sicken tur jag har som sitter vid datorn just nu och lyssnar till musik på “tuben” 🙂
  Varmt tack för tipset!
  TV8 ….18.55 ….ska jag definitivt se på Father Brown som låter tilltalande med tanke på epoken som den utspals i. Gillar skarpt att se filmer som utspelas under slutet av 1800 och början av 1900-talet. Funderar över om jag inte sett denna serien tidigare?? Låter bekant men minnet kanske sviker mig?
  Den följs av en av mina absoluta favoriter, Foyle’s War 20-22 och sedan blir det snabbt över till Sjuan och miss Marple…kan det bli bättre än så? Visserligen gillar jag inte skådespelerskan som gestaltar Marple i denna omgången. Hon är jättebra i andra roller men föredrar den lilla tanten med de fantasifulla hattarna:-)
  Nu blir det överväxel här om jag ska hinna med Father Brown, för magen ska ju ha en liten bit mat också 😉
  Kram, Agneta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s