GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Ett steg i taget

3 Comments

Jag är full av beundran för den lilla trädgårdsfirman som vi har anlitat för häckklippning, stenläggning m.m. Pga av sjukdom så sliter en person med att utföra jobbet åt oss och andra kunder. Vi har fått häcken klippt och nu väntar vi på att stenläggningen på framsidan ska bli färdig. Jag har svårt att bli upprörd över förseningen då jag vet att dom gör ett bra jobb när dom väl hinner. Vi har anlitat den här firman tidigare och har alltid varit helnöjda.

Jag har planterat om många växter från rabatten på framsidan till en tillfällig, kanske permanent för några, plantering på baksidan. Det gäller inte minst många av liljorna och dagliljorna. Jag vill inte att de ska skadas vid stenläggningen.

30 jul 03

30 jul 02

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Ett steg i taget

  1. Så skönt när man hittar en firma som man är nöjd med!

  2. Ni kommer få ett riktigt paradis när allt är klar. Skönt att det finns företag som man kan lita på och gör ett bra jobb.

  3. Jag tror du gillar blommor… 😉 Det gör jag också, men mina blommor (krukväxter) är inget att skryta med. De som fortfarande lever efter mina snart fyra år periodvis i Norge är inte mycket att skryta med…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s