GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Fungerar, fungerar inte…

8 Comments

Tillvaron har en märklig förmåga att balansera. Att bilen gick igenom besiktningen och fungerar som den ska innebär att jag slipper dyra reparationskostnader. Å andra sidan krånglar den nya datorn. Jag kan använda den, skriver exempelvis det här inlägget på den, men jag kan inte använda en del viktiga funktioner. Kan möjligen vara så att jag har tappat administrationsbehörigheten. Jag ska kontakta kundsupporten efter helgen.

Summa motion

Något som fungerar bra är promenerandet. Jag är uppe i över 70 km redan i juni när det  ändå återstår en vecka. 10 mil på en månad kanske är en bra målsättning.

Att det svenska landslaget i fotboll inte fungerar har varit uppenbart länge. Tränaren borde ha fått sparken för länge sen. Det har jag sagt många gånger förut och EM bekräftar bara detta. Ett mästerskap där Sverige inte gör ett enda mål är häpnadsväckande. Nu måste nya krafter in och bygga ett nytt landslag baserat på alla duktiga unga spelare som Sverige har.

Något som fungerar riktigt bra är det isländska landslaget. Otroligt att detta lilla land kan få fram ett så bra fotbollslag!

Bestu fótbolta Skandinavíu liðsins Island!

island lag

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

8 thoughts on “Fungerar, fungerar inte…

 1. Kanske råkade ut för nån knapptryckning i första raden som sen låste vissa saker.
  Ungern spelade en fantastisk match mot Portugal. ⚽️⚽️⚽️⚽️
  Men det pratar ingen om. 🌦

  • Jag gillar Ungern och dom kan nog komma vidare i turneringen

   • Jag lyssnade matchen i radio. Det var det roligaste jag hade hört, då fokuset var på Island/Österrike men Ungern/ Portugal sändes också. Varje gång kommentator fick tillbaka sändningen löd hans kommentar det var mål igen. Och igen. Och igen.
    Jag njöt av den dubbla sändningen. Äntligen fick man spänning efter de många tråkiga och mållösa matcher man fick genomlida.

 2. Tja, fotbollen känns ointressant för min del!

  Lycka till med ditt promenerande!

 3. Jag har inte sett en enda match i EM än och tänker nog fortsätta så. Om jag inte ska kolla in Island om de fortfarande är kvar…

 4. Ömsom vin, ömsom vatten men ack så irriterande att tekniken inte fungerar.

 5. Teknik, jag alltid är det något som ska krångla.
  Wales, Nordirland och Island, små länder som kan!!!!
  Ha en fortsatt trevlig midsommar helg!

 6. Alltid lika tråkigt då något man behöver dagligen krånglar så det blir extra kostnader eller kräver telefonsamtal m.m.
  Men så är det ju med tekniken…
  Heja Island ikväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s