GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Öppet landskap

3 Comments

Tittade till gården igår och kunde till min glädje se att vi har fått alla ängar slagna. 

öppet landskap

I vår trädgård här hemma är det inte mycket som behöver göras nu. Enligt vädersiten, Yr.no, så ska det regna en hel del den här veckan vilket passar bra eftersom jag har mycket att göra inomhus. Bl. a.  handlar det om att läsa på inför starten av italienskan i morgon. Men en utomhusaktivitet får det bli. Dagens promenad ska det bli oavsett om det regnar eller inte. Bara att plocka fram regnkläderna.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Öppet landskap

  1. Just nu känns det som om jag glömt all portugisiska men så illa är det förhoppningsvis inte… Lycka till med förberedelserna inför kursstarten.

  2. Här brukar jag som regel vägra gå ut när det regnar, om jag inte överraskas av regnet när jag väl är ute vilket skedde häromdagen🙂

    Som tur är så regnar det inte så ofta – bra!. För jag gillar att promenera🙂

  3. Jag njuter av att det är höst, nu kan jag promenera igen utan att få värmeslag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s