GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Verklighetsflykt

6 Comments

På sätt och vis känns det konstigt att skriva om Melodifestivalen nu när så mycket otäckt händer ute i världen men det blir lite för mycket nu med alla kanaler som sänder nyheter live nästan dygnet runt. För mig räcker det att få reda på fakta. Jag behöver inte oändliga analyser av läget. Sanningen är ju att ingen riktigt kan säga vad som kommer att ske framöver.

Skulle bara säga det att jag tycker att det är bra val av programledare i Melodifestivalen 2016. Hela gänget!

Melodifestivalen 2016.png

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Verklighetsflykt

  1. Den unge killen har jag dålig koll på men annars så tror jag att det kan bli väldigt bra!

  2. Man kan inte runt och oroa sig hela tiden. Det orkar man inte göra. Det är just vid orostider är det viktigast att man ska kunna njuta av saker som bjöds.

  3. Man är inte mindre seriös och intresserad om man “stänger av” ibland. Vi pumpas från alla håll och det finns en gräns som är individuell. Det går inte att ta till sig och ganska snart blir det repris på repris. Sedan jag sprang in i väggen måste jag väga för och emot i många lägen. Verklighetsflykt kan vara en trivsam oas att samla ny kraft på. Den röda kostymen sticker verkligen ut. 🙂

  4. Man måste faktiskt få pausa från allt elände ibland…

    Jag tycker att det verkar vara ett bra upplägg inför nästa Schlager – kul! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s