Mail/ Lettera/Post

.1 In English 

I It’s

It’s only in rare occasions that we send mails in the “old fashion way” but I will send one today. Most incoming mail goes to our digital mailbox. 

2 In Italiano 

Inviamo lettera di solito in formato digitale. Manderò un lettera  in carta oggi

3 På Svenska

Det är inte ofta som vi skickar brev med den vanliga posten men jag ska posta ett idag. Det blir mer och mer sällsynt och jag har inte aning om vad portot kostar😎.

Det blir också färre och färre inkommande post. Vi prenumererar på DN som papperstidning fre-sön och andra dagar som e-tidning Dom hamnar i brevlådan tillsammans med postad reklam . (Vi har avsagt oss direktreklamen) .

Fakturor och myndighetspost går till den digitala  brevlådan. 
.

5 thoughts on “Mail/ Lettera/Post

  1. Jag brukar skämtsamt kalla mig “den siste brevskrivaren”. Jag gillar att överraska andra med vykort och brev. Det är uppskattat men jag få sällan svar.

  2. Det är likadant här. I brevlådan hamnar bara dagens GA och adresserad reklam, i stort sett ingenting annat. Jo SHB envisas med att skicka brev ibland, trots att jag avsagt mig det.

  3. Här i UK är vi ju normalt sett lite efter och här förekommer faktiskt ganska mycket papperspost och brevbäraren lägger posten genom brevlådan i dörren.
    Önskar dej en fin helg!

  4. Skrivandet är viktig för att hålla hjärnan i gång samt fingrarnas smidighet och motoriken för dem. Jag har börjat skriva ån sorts dagbok för att öva upp min skrivstil, då jag tycker att stilen min försämras nu i snabba steg. Synd om dagens barn eller nästgenerationen som inte kommer kunna skriva för hand.

  5. Jag har ingen skrivare eller scanner (har inte plats för såna apparater) , så ibland händer det att jag skickar brev med snigelposten. Men som du skriver: det blir alltmer sällan.

    // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s