GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Feel good

6 Comments

Anna Gavalda är författaren till Tillsammans är man mindre ensam som också finns som film. Jag rekommenderar båda. Jag ser fram emot att läsa hennes nya bok.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Feel good

 1. De böckerna måste jag testa. “Tillsammans är man mindre ensam” har jag till o från tänkt jag ska låna, men det har inte blivit så än!

 2. Hej, Gunnar!
  Har ej läst Gavalada men till min förvåning och glädje hamnade jag på TV8 i tisdags 21.00 och där började en ny deckare med namnet “Bosch” och en bit in i filmen så ramlade 5-öringen ner!
  Det är ju Harry Bosch av Michael Connelly som visas 🙂
  Har läst “Nio Drakar” som finns här hemma, och den minns jag som riktig bra, så detta är ju verkligen något att se framemot! Hoppas att du inte missar detta Gunnar! Skådespelaren stämemer inte riktigt överrens med den bild jag gjort av Bosch när jag läst böckerna men man vänjer sig säkert. Tyvärr så slutade inte historien utan det blev “Fortsättning följer….” så nu gäller det att inte glömma kommande tisdag , tror jag att det var)
  Tokvarmt här i dag så det är persiennerna nere och tvärdrag, om nu det hjälper -bastu 😦
  Numer är det FB som gäller här, så hemsidan ligger i träda…
  Är med i några grupper som “Gamala goa Göteborg” och det är riktigt roligt att få se gamla foton och lära sig stadens historia. Mycket jag inte visste så det är jättekul men tar lite tid!
  Kram, Agneta

 3. Trevlig läsning! Jag tyckte den här var så där…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s