Siccita / Drought / Torka

.

In Italiano 

Molte regioni in Italia manca l’ acqua. Non è cosi male in Swezia ma è secco anche qui. Per la prima volta in 50 anni questa fonte è vuota. 

——————————————

In English 

The drought causes problems all over the world. The situation in Sweden is not that bad but it’s a bad sign that this well is dry for the first time in 50 years. 

———————————

På Svenska

Torkan orsakar skogsbränder och brist på vatten  i många länder. Det är inte lika bekymmersamt här i Sverige men det är ett oroväckande tecken att den här källan är torr för första gången på 50 år 

7 thoughts on “Siccita / Drought / Torka

  1. Jag har noterat att det är väldigt gult och torrt på flera av de platser som jag varit, dvs i Sverige. Hoppas att alla är försiktiga så att vi klarar oss från allvarliga skogsbränder.

  2. Det är oroväckande. Vansinnigt torrt. Här har det ju varit ett slags “icke-väder” i sommar = varken sol eller regn. Dock besökte Tor Stockholm idag med blixt och dunder – och regn. Men det behövs mer för naturen, fastän människorna även vill ha sol nu. Tänk om det kunde regna på nätterna och vara sol på dagarna….då hade alla varit nöjda, även naturen.

    // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s